jenky2666  Včera o 20:55
Produkty Curaprox využíva celá naša rodina a teraz sa k nám pridal aj náš najmladší 3m člen.
Testovania som sa dosť obávala, pretože syna dojčím a nesprávny tvar cumlíka vie dojčenie dosť narušiť (to viem z vlastnej skúsenosti so staršou dcérou). Preto som pri synovi radšej už neexperimentovala a šla na istotu a od začiatku používal cumlík konkrétneho tvaru "čerešnička". No Curaprox ma zlákal, pretože každá mama chce pre dieťa len to najlepšie, čiže zdravý a správne vyvinutý chrup.
Cumlík prvé 2 dni synček vypľúval resp. nevedel udržať v puse. Potom ho konečne prijal a nebol už problém, našťastie som nespozorovala zmenu ani pri dojčení. Čiže misia splnená 💪. Či sa skutočne jeho chrup bude vyvyjať správne, to sa ale dozvieme až o pár rokov. 😉

Cumlík ma pekné farby a zaujímavý tvar, dosť zle sa ale drží v ruke (som zvyknutá navliecť si cumeľ na prst 🤭).
Čo ma veľmi prekvapilo, je jeho príjemná vôňa, až neviem či to mam hodnotiť pozitívne alebo negatívne. 🤣
maria339  Včera o 20:21
Bebu užívame od malinka, pretože malý mal problémy s bruškom. Úplne nám sadla, skúšali sme túto od jedného roka a spokojnosť. Malému chutí, je hustejšia, nerobia sa hrudky, bruško nebolí, spinká po nej dobre a budeme s ňou pokračovať aj ďalej. Pokiaľ mu bude chutiť toto mliečko, tak budeme dávať :). Ešte musím dodať super balenie, nádobku využívame aj ďalej na iné účely.